Created with Sketch. Created with Sketch.

Dostava i povrat

 

BESPLATNA DOSTAVA UNUTAR BiH

 

U suradnji sa našim klijentom Hrvatska Pošta d.d. Mostar, omogućili smo Vam sigurnu, pouzdanu i fleksibilnu uslugu dostave Vaših narudžbi.
Ukoliko želite da Vašu narudžbu platite dostavljaču pri isporuci, pri kupovini odaberite opciju "Plaćanje pouzećem".

 

 

 

headmainlog.png

 

 

 

Brza pošta je brza, pouzdana, fleksibilna usluga HP Mostar jer upravo iskustvo, kvalitetna infrastruktura, razgranata distribucijska mreža te praćenje najnovijih trendova garancija su da Brza pošta može odgovoriti svim zahtjevima tržišta kada je u pitanju dostava pošiljki. Za više detalja ili provjeru statusa pošiljke posjetite njihov web. Brza pošta isporučuje pošiljku na sve adrese unutar BiH u roku od 24 sata. 

 

 

 

 

 

REGIONALNA DOSTAVA

 

Vršimo regionalnu dostavu u Crnu Goru i Srbiju zahvaljujući suradnji pošta regije, “JP BH POŠTA” d.o.o. Sarajevo, “Pošte Srpske” AD Banja Luka, “Hrvatska pošta“ d.o.o. Mostar, JP “Pošta Srbije” Beograd i “Pošta Crne Gore” AD Podgorica . PostPak je nova usluga u regiji koja otvara granice i daje mogućnost slanja prekograničnih otkupnih pošiljaka, koje mogu sadržavati robu i dokumente, a uručuju se primatelju uz naplatu otkupnog iznosa. To je adresirana međunarodna poštanska pošiljka mase do 30 kg, za koju se pošiljatelju daje potvrda o primitku pošiljke, a uručuje se primatelju uz potpis i naplatu otkupnog iznosa u korist pošiljatelja. Maksimalni otkupni iznos je 999EUR. 

 

 

 

Cjenovnik usluga PostPak pošiljaka

 

Stopa mase I Do 1000 g 15,00 KM
Stopa mase II
Od 1001 g do 5000 g 20,00 KM
Stopa mase III
Od 5001 g do 10000 g 25,00 KM
Stopa mase IV
Od 10001 g do 20000 g 30,00 KM
Stopa mase V
Od 20001 g do 30000 g 35,00 KM
Dodatno Izdvojeno rukovanje PostPak pošiljkom Uvećano za 50% od osnovne cijene
Dodatno Lično uručenje 1,80

 

 

 

EU & GLOBALNA DOSTAVA

 

dhl.png

 

Vršimo dostavu u sve zemlje Europske unije i ostatka svijeta uz partnerstvo sa DHL International d.o.o. Sarajevo. Kontaktirajte nas za ponudu